Turistik bilindik gezilerden farklı,birkaç günde değil emek vererek hazırlanmış, gerçek deneyimlerin yer aldığı, alışılmışın dışında bilgilere yer veren, görsel zenginliği bol olan, interaktif ve samimi bir gezi portalı. Hiç birşeyin imkansız olmadığının kanıtı, her yolun öyle veya böyle asla geri dönülmez olmadığının simgesi. Gezen gezmeyen, ilgilenen ilgilenmeyen, seven sevmeyen herkesin kendinden bir şeyler bulduğu kaçamak noktası.Dünya sadece sizin etrafınızda dönüyor! Şimdi keşfetme zamanı.
1 Nisan 2010 Perşembe
COOKING CLASS "Spicy Papaya Salad"
Esprileriyle ortama neşe katan bu komik şef ile sanırım tüm Tay mutfağını keyifle öğrenebilirim. Ancak elbette 1. Kursu alanların öğrendiği yemekler 6 çeşit ile sınırlı. Hindistan cevizli, karidesli çorbayı da itina ile pişirip, mideme indirdikten sonra sıra geldi, Sarı körili ile pişirilen Bal kabağı ve tofulu “Pananga” pişirmeye. Elbette bu kısım biraz acılı geçti. Körili sosun yapımı ve acılı oluşu, bu yemeği yerken zorlanacağım sinyallerini veriyordu sanki ancak sonunca oluşan lezzete ben bile inanamadım, neredeyse sosu ekmeğin üzerine sürüp yiyecek, geri kalanını da kavanozda eve götürecektim. Ne kadar da lezzet dolu bir gündü…
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
aşkım bundan sonra mutfakta 2 kişiyiz yaşasın
YanıtlaSilbu yemekler carsamba aksamlari piser dimi?:)
YanıtlaSil