1 Nisan 2010 Perşembe

COOKING CLASS "Spirng Rolls"



İlk olarak “Spring Rolls” ile yemek yapmaya başladık. Dalından az önce kopan en taze sebzeler o şahane wog’un içinde, bin bir çeşit sos ile karışarak 15 dakika boyunca itinayla pişti. Peki ya Spring Roll’un içinde aynı zamanda noodle’da olduğunu biliyor muydunuz? Tabi ki Patatesten yaptıkları özel yufkayı benim herhangi bir mutfakta elde etmem neredeyse mümkün değil ama İstanbul’un taze yufkası ile de iş kolayca çözülecektir buna eminim.

3 yorum:

  1. Ama goz gorur can ceker canim, olmazki boyleeee :)) Resimde o kadar canlı duruyorki elimi uzatip alicam saniyorum.

    YanıtlaSil
  2. bu tatlıyı yemek için sabırsızlanıyorum

    YanıtlaSil
  3. :)) ah annecim ben suan yiyorum:)

    YanıtlaSil